Ratíškovice - Blatnice

09.11.2017 13:22

Baník  se trápil, přesto vyhrál  

V dohrávce prvního kola I. A třídy, skupiny B, hostili fotbalisté z Ratíškovic poslední tým tabulky - Blatnici pod Svatým Antonínkem. Ta za půl sezony nevyhrála ani jeden zápas, tudíž domácí Ratíškovice šly do zápasu jako favorité. To se potvrdilo hned v úvodu utkání, kdy po čtyřech minutách hry se po pěkné centrové akci prosadil Jankůj. Fotbalovější Ratíškovice znovu zaúřadovaly o dvacet minut později, kdy gól padl až po dorážce Bábíčka, který se nemýlil, a navýšil tak stav zápasu na 2:0.

„První poločas byl z naší strany velmi špatný. O přestávce byla velká bouřka v šatně, kdy jsem musel na hráče zvýšit hlas,“ prozradil hostující kouč Ján Ondra. Po obrátce se jeho celek probral a hned na začátku druhé půle vstřelil skóre snižující gól Cícha. „Zápas jsme měli pod kontrolou, ale ve druhé části jsme si to zkomplikovali a zbytečně zdramatizovali,“ řekl domácí trenér Petr Kotásek. Domácí však nezaspali a v 67. minutě vzal hostům naději znovu Jankůj, který zvyšoval na 3:1. Po boji v závěrečných minutách zápasu vyšly Ratíškovice vítězně 4:2. „Dali jsme šanci i klukům z lavičky, ale celkově k ideálu to má dneska daleko. Nicméně třem bodům jsme rádi. Celkově nám první půle sezony vyšla, takže spokojenost,“ těšil se Kotásek.

 

FK Baník Ratíškovice – FK Blatnice pod Sv. Antonínkem 4:2 (2:0). 
Branky: 4. a 67. Dominik Jankůj, 24. Jakub Bábíček, 82. Petr Vavřík (vl.) – 46. Jakub Cícha, 80. Tomáš Straka. Rozhodčí: Laštůvka – Vodák, Pláteník. Diváci: 150. Sestava Ratíškovice: Dohnálek – Ščevík (Dobeš), Maléř, Konečný, Křižka (Koplík) – M. Kordula (J. Kotásek), Jankůj, Štreit, Šimek – Kundrata (Měsíček), Bábíček (A. Kordula).

Kontakt

FK Baník Ratíškovice

sekretář oddílu:
Jan Toman
Sportovní 1310
Ratíškovice
69602

+420 775 877 154

- - IS  FAČR - -

  vyhledávání soutěží

  

 

        

     obec Ratíškovice