Ratíškovice : Kyjov

03.04.2018 12:04

Kyjov přejel favorita z Ratíškovic. Baníkovci doma dostali pět branek

Fotbalisté Baníku Ratíškovic svůj první jarní duel na domácím trávníku proti outsiderovi 1.A třídy Kyjovu nezvládli, když prohráli 2:5.

O vítězi rozhodla zejména druhá část zápasu, a to třiasedmdesátá minuta, ve které dvoubrankový střelec Kyjova Radim Polášek navýšil na 4:2. Výhru ještě zpečetil střídající Kuchař, který z penalty navýšil na konečných 5:2 pro Kyjov.

Do prvního jarního duelu vstoupili lépe fotbalisté Kyjova, kteří po zásluze Riedla odcházeli do kabin s jednobrankovým náskokem. "Myslím si, že naprosto zasloužené vítězství. V prvním poločase jsme mohli klidně vést 3:0, ale bohužel jsme některé šance neproměnili. Druhá půle až na začátek byla dobrá. Po vyrovnání domácích jsme jim během chvilky odskočili na 3:1. Pak už jsme utkání jen dohrávali. S výkonem hráčů jsem velmi spokojen. Do jara jsme vstoupili výhrou, což je super," řekl po prvním klání kouč Kyjova Miroslav Čada.

Na druhé straně domácí Baníkovci vstoupili do odvet velmi špatně. V první půli měli problém překročit soupeřovu polovinu. Nakonec se jim po obrátce podařilo dvakrát skórovat. To bylo ale vše. Na hřišti Ratíškovic dominovali Kyjovjané. "Těžko se dá hodnotit naše hra, protože takovýto výkon nebyl hoden Baníku Ratíškovice. Tříměsíční práce v zimní přípravě byla asi k ničemu. Takovýto přístup jsem ještě nezažil. Všechno, co jsme si řekli před zápasem bylo na hřišti úplně jinak. Dneska obrovské zklamání," hněval se trenér Ratíškovic Petr Kotásek.

Ten se svěřil, že po dnešním utkání bude s hráči sezení, na kterém se budou vyvozovat důsledky. Sám řekl, že je možnost nabídnout své místo na lavičce Ratíškovic někomu jinému. "Ano, je to jedna z možností," přiznal zklamaný Kotásek.

FK Baník Ratíškovice - FC Kyjov 1919 2:5 (0:1)

Branky: 51. Tomáš Vacenovský, 71. Dominik Jankůj - 14. Martin Riedl, 57. a 73. Polášek Radim, 60. Adam Kůřil, 76. Dominik Kuchař (z pen.). Rozhodčí: Lazar - Kučera, Musil (Jelínek). Diváci: 110.
Zdroj: https://hodoninsky.denik.cz/fotbal_region/kyjov-prejel-favorita-z-ratiskovic-banikovci-doma-dostali-pet-branek-20180331.html

 

Kontakt

FK Baník Ratíškovice

sekretář oddílu:
Jan Toman
Sportovní 1310
Ratíškovice
69602

+420 775 877 154

- - IS  FAČR - -

  vyhledávání soutěží

  

 

        

     obec Ratíškovice