Velké Pavlovice - Ratíškovice

19.06.2017 10:06

Ratíškovice v závěru sezony výsledkově tápou

Ratíškovičtí fotbalisté v I.A třídě dál počítají ztráty. Baník ve 25. kole nestačil na Velké Pavlovice, kde prohrál 1:2 a v tabulce před posledním kolem klesl na osmé místo.

Hostům k ukončení série čtyř zápasů bez bodového zisku nepomohla ani vyrovnávací trefa útočníka Michala Voříška, který po sezoně odchází do sousedních Vacenovic.  „U nás se nic nemění. Je to pořád dokola. Nezvládáme proměňovat vyložené šance. Nejsme produktivní a za to pykáme. Sráží nás mizerná koncovka. Proto po další porážce vyhlížíme konec sezony,“ říká ratíškovický trenér Petr Kotásek.

Baník měl na Břeclavsku velmi dobrý začátek a už po čtvrthodině klidně mohl vést 3:0. Robin Dobeš šel dvakrát sám na domácího brankáře Vdolečka, Martin Kordula jednou, ale gólman Slavoje neinkasoval. Zatímco hostující hráči se v zakončení soužili, Velké Pavlovice udeřily ze své první vážnější příležitosti.

Ve 22. minutě se trefil Marek Stehlík a domácí vedli 1:0. Další vzruch přinesla až druhé půle. Ratíškovice, které po změně stran nasadily trenéry Kotáska s Vybíralem, po přestávce otevřely hru. Baník se zlepšil a v 64. minutě zaslouženě srovnal. Odražený balon po rohovém kopu propálil do sítě Michal Voříšek.

Vzápětí ale hosté z Hodonínska propadli v obraně, právě kouč Baníku Petr Kotásek nedokázal z lajny vykopnout míč a pohotový Tomáš Kruták zblízka poslal balon do sítě.

Ratíškovice mohly skóre srovnat, kapitán Kundrata ale svůj samostatný únik zakončil velmi laxně a nepřesně. Velké Pavlovice kritickou chvíli přečkaly a v závěru šly několikrát do přečíslení, žádný brejk ale nedotáhly. Hosty, kteří si za nepříznivého stavu vypracovali platonický tlak, od větší porážky uchránil náhradní gólman Dohnálek, který znovu nastoupil místo zraněného Chromého.

Kontakt

FK Baník Ratíškovice

sekretář oddílu:
Jan Toman
Sportovní 1310
Ratíškovice
69602

+420 775 877 154

- - IS  FAČR - -

  vyhledávání soutěží

  

 

        

     obec Ratíškovice